Week van nieuwe dingen

Nou daar gaan we dan, mijn allereerste blog als bestuur. Ik zal maar direct heel eerlijk zijn, een blog schrijven is niet helemaal mijn ding. Creativiteit met woorden is nou niet echt een van mijn beste eigenschappen… Maar goed een blog moet er komen dus ik hoop dat ik er alsnog iets amusants van kan maken.

Dinsdag alweer twee weken zijn wij aangesteld als 17e bestuur der S.V. Mens, een heel mooi en leuk moment natuurlijk maar we moesten wel direct aan de slag. In de initiele chaos in mijn hoofd probeerde ik helder te krijgen wat er nu eigenlijk allemaal van me verwacht werd, wat kwam er eigenlijk allemaal bij nu we “officieel” bestuur zijn? Mijn mailbox overstroomde met mail getagt “bestuur” en een to-do list met geld-en interne zaken schoot door mijn hoofd. Tijd om daar goed over na te denken was er echter niet, twee dagen erna stond namelijk alweer het begin van iets anders voor de deur.

In dezelfde week ben ik namelijk gestart met mijn bachelorstage in het VU medisch centrum. Ook hier moest ik even goed inkomen, mensen leren kennen, je weg vinden en door de berg literatuur heen werken om je kennis op te krikken. Gelukkig ging dit allemaal erg snel en voordat ik het wist stond ik alweer de dosis te meten op een Linac (bestralingsapparaat). Voor mijn stage ga ik onderzoek doen naar de effecten van een magnetisch veld op de metingen die worden gedaan op deze apparatuur. Voor de details moet je me maar even aanspreken op de VU maar ik vind het in ieder geval reuze interessant.

Wat mij reuze mee viel was hoe snel alles zn plekje vond in mijn dagelijkse bezigheden, bestuurstaken worden langzaam vanzelfsprekend. Rondlopen in de poliekliniek wordt normaal en mijn mail overstroomd nogsteeds (al kan ik er deze keer iets beter iets mee). Nu zijn we alweer aan het einde van mijn betoog(je) gekomen, eerste bestuursblog done :).