Het weer, de SportCie en het laten horen van je stem

Zoals velen van jullie wellicht wel weten was het dit weekend prachtig weer, het voelde alsof er lammetjes mekkerde en nieuwe kalfjes op hun poten stonden te wankelen. Maar goed het is nog niet eens april dus laten we niet te vroeg juichen, maar uiteraard mogen we even lekker de zon opsnuiven en ons wanen in een wereld van nieuwgeborenen en lentekriebels. Gelukkig voor ons was het niet alleen in Nederland prachtig weer maar ook in Frankrijk is het weer uitstekend.

Nu zal je denken waarom praten we over het weer dat doe je toch alleen als je niet weet waar je het over moet hebben met iemand, in zo’n awkward situatie is het altijd fijn om nog even te benadrukken ‘goh koud he vandaag?’. Niet dat dat ooit echt heeft geholpen om het ijs te breken, maar het is altijd beter dan niks zeggen.

Maar goed waar wou ik naar toe, ohja Frankrijk, zoals jullie misschien weten bevind de SportCie zich momenteel met 15 van de 16 wintersporters in Frankrijk Risoul om precies te zijn. Die ene persoon was helaas te ziek om erheen te gaan, laat dat nou net mij zijn geweest, maar gelukkig bederft dat de pret niet. Uiteraard maakt dat het alleen maar beter. Dus nog een geslaagde activiteit van de SportCie (tot nu toe) naast het zaalvoetballen waar 24 man aanwezig was. JAJA de SportCie gaat lekker en we gaan er uiteraard alles aan doen dat de oude gymles op 3 april net zo’n succes gaat worden.

Goed genoeg gesproken over het weer en de wintersport, komende week is in Nederland ook een belangrijke politieke week.
Vergeet vooral niet om 15 maart je stem uit te brengen want jouw stem telt. Verder is je stem niet alleen daarbij belangrijk maar uiteraard ook bij aankomende USR en FSR verkiezingen, vergeet ook daar niet je stem uit te brengen.

SUUS OUT
JOE