Kom kijken waar jij straks werkt

Heb je vandaag genoten van het weer? Op het moment van schrijven zit ik in de trein richting Amsterdam en heb ik alleen nog maar zon gezien, een prachtige dag! Het vinden van een onderwerp voor de blog is niet altijd eenvoudig. Voor deze blog appte ik eerste Dunja of zij misschien nog ideeën had, maar toen schoot me al iets te binnen. In mijn vorige bestuursblog ben ik er al over begonnen en nu is het dan zo ver! De carrière gerelateerde evenementen van S.V. Mens! Het zijn er maar liefst twee en ik zal jullie er in deze blog wat over vertellen.

Op 10 april aanstaande organiseert de commissie extern een carrièreavond. Deze avond zal duren van 18:15 tot 20:00 en van tevoren kan er gegeten worden in de Menskamer. Wat kan je verwachten van de carrièreavond? Op deze avond komen er twee sprekers vertellen over hun loopbaan en ervaringen op het gebied van MNW. Beide sprekers zijn werkzaam in een gebied waar ook jij later kan werken. Naast het horen van presentaties kan je deze avond  dus ook gebruiken om je connecties uit te breiden. Wie de sprekers zijn en over welke onderwerpen ze gaan vertellen wordt bekend gemaakt via het facebook evenement: https://www.facebook.com/events/626908240841315/ . Omdat niet alle leden facebook (actief) gebruiken kun je voor deze informatie ook altijd iemand van de commissie extern benaderen of mailen naar extern@mens-vu.nl.

Naast de carrièreavond organiseert de commissie extern in de middag van 21 april ook een bedrijfsbezoek. In deze middag brengen we een bezoek aan het Spinoza centrum! Het Spinoza centrum houdt zicht bezig met neuroimaging door gebruik te maken van een 7T MRI. Het doel is het in kaart brengen van ons brein om het ingewikkelde orgaan steeds beter te begrijpen. Voor dit evenement zijn er een beperkt aantal plekken, houdt hiervoor facebook goed in de gaten. Ook zal er een mail naar de leden worden gestuurd, zodat iedereen op de hoogte is. Aanmelden of meer informatie opvragen kan door te mailen naar extern@mens-vu.nl.