Netflixen

Het is misschien wel de meeste verleidelijke afleiding ooit tijdens het studeren: netflixen.
Heerlijk op de bank of onder dekens in bed een serie of film aanzetten, wie doet dat nu niet. Je mag het sinds kort zelfs een hobby noemen: ‘netflixen / series kijken’.
Hieronder volgen een paar aanraders:

The Blacklist seizoen 3
In dit derde seizoen van de hitreeks trekken Red en Liz verder met elkaar op, terwijl de taskforce ook gewoon blijft bestaan. Seizoen 3 is het voorlaatste seizoen van The Blacklist. Na seizoen 4 gaat de spin-off, The Blacklist: Redemption, van start. In seizoen 3 van The Blacklist wordt al langzaaam toegewerkt naar het einde van de serie, met een aantal heftige en schokkende gebeurtenissen.

13 Reasons Why (heftige serie!)
13 Reasons Why gaat in het kort over Hannah Baker en haar klasgenoten. Hannah heeft zelfmoord gepleegd en na haar dood ontvangt Clay Jensen een aantal videobanden. Clay was verliefd op Hannah en twee weken na haar zelfmoord bekijkt hij de tapes. Daarop is Hannah te zien en onthult ze dat er dertien redenen zijn waarom ze heeft besloten om zelfmoord te plegen. Wie moeten zich verantwoordelijk voelen voor de dood van Hannah?

House of Cards
House of Cards behoort tot één van de populairste series ter wereld. De serie hoort thuis in het rijtje Game of Thrones, Breaking Bad, The Walking Dead en Homeland. Omdat de serie exclusief te zien is bij Netflix vaart de streamingdienst wel bij het succes van House of Cards. House of Cards is een remake van de gelijknamige Britse serie uit 1990, die ook te zien is op Netflix. In 2016 is het vierde seizoen verschenen, waarin Frank Underwood met vrijwel alles en iedereen moet strijden om zijn machtige positie te behouden.

Veel kijkplezier!