Het nieuwe schooljaar

De zomervakantie is voor een aantal van ons zonder herkansingen al begonnen, maar enkelen moeten nog een weekje strijden. Ik denk toch al stiekem na over de activiteiten die gaan plaatsvinden na de zomervakantie. Dan zullen wij als bestuur in samenwerking met een aantal commissies de Commissiemaand gaan organiseren. Dit wordt gedaan om alle nieuwe eerstejaars zich lekker op hun plekje te laten voelen en te betrekken bij S.V. Mens. Zo wordt er elke week een activiteit georganiseerd zoals te zien is op onderstaande foto. Daarnaast wil ik jullie als leden op het hart drukken dat jullie natuurlijk ook meer dan welkom zijn bij de meeste activiteiten om je eigen studiegenoten maar dus ook de nieuwelingen te leren kennen.
In de eerste week zal de AC de welbekende Blacklightborrel gaan organiseren op donderdag 7 september, de uitgelezen kans om een lekker biertje te drinken met allen nog zongebruinde koppies. In de tweede week gaan er zelfs twee activiteiten plaatsvinden. Namelijk op dinsdag een chill&speel avond waarbij je kan kiezen voor het chillen met een filmpje op de 6e of voor bijvoorbeeld een spannend potje poker in de ruimte ernaast. De dag erna zal de commissielunch gaan plaatsvinden in de pauze, voorval bedoeld voor de commissies die nieuwe eerstejaars kunnen enthousiasmeren voor hun commissie! De week erna zal er in het weekend het introweekend plaatsvinden, geheel georganiseerd door de WeekendCie! De laatste week is speciaal voor de eerstejaars en zal er op vrijdag na hun werkcollege calculus een oerhollandse picknick worden gehouden.

Als laatste wil ik jullie allemaal vast attenderen op de carrièredag van 8 november en de familiedag op 11 november, zet dit vast in je agenda net als alle andere data!