Commissaris Extern

Geachte lezers, beste bestuur geïnteresseerden,

Met dit bericht wil ik jullie informeren over de bestuursfunctie commissaris Extern. Daarnaast gebruik ik het bericht om mijn ervaringen met jullie te delen.

Voor het 18de bestuur der s.v. Mens kunnen jullie solliciteren op de functie commissaris Extern. De portefeuille van deze functie bevat het contact met bedrijven, het binnenhalen van sponsoring en het organiseren van carrière- en bedrijfsactiviteiten. Als commissaris Extern ben jij kortom verantwoordelijk voor de uitstraling en het contact van Mens naar bedrijven. Vaardigheden die bij deze functie komen kijken zijn: sociaal, professioneel, lef, plannen, creatief en leiding geven. Deze laatst benoemde vaardigheid komt kijken bij de verantwoordelijkheid voor de commissie Extern.

Het huidige bestuursjaar is voor mij erg leerzaam op de gebieden van groepsdynamiek, samenwerken, plannen en leiding geven. Als beginnend bestuurslid kon ik op al deze punten nog veel leren, dus wees niet terughoudend als dat ook voor jou geldt. Naast dat ik veel leer in het bestuur werk ik als commissaris Extern onbewust aan een carrière netwerk waar ik later (veel) gebruik van ga maken. Daarnaast heb ik door de Extern vergadering voor te zitten veel geleerd over samenwerken en leiding geven. Verder heb ik dit jaar veel nieuwe mensen leren kennen en super gezellig bestuursactiviteiten gehad. Het is de combinatie van het leren van nieuwe vaardigheden en het ontzettend leuk hebben dat het bestuursjaar voor mij speciaal maakt.

Ik hoop dat ik met bovenstaande beschrijving een duidelijk en compleet beeld heb gecreëerd van de functie en een bestuursjaar. Mocht je toch nog vragen hebben dan beantwoord ik deze graag en kan je ze stellen via onderstaande manieren.

Met vriendelijke groet,

Stefan Fransen

h.t. commissaris Extern der s.v. Mens

Contact: elke maandagmiddagpauze is er een bestuurslid in de Mens-kamer en mailen kan altijd naar bestuur@mens-vu.nl