Bedrijven gezocht!

Wij van studievereniging Mens organiseren op 8 oktober een carrièredag. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar bedrijven die deel willen nemen aan deze dag. Dit kan zijn in de vorm van een spreker of als advertentiemogelijkheid door een stand te plaatsen op onze carrièremarkt, een advertentie in het programmaboekje of op ander promotiemateriaal.

S.V. Mens vertegenwoordigt onder andere de bachelor Medische natuurwetenschappen (MNW) en de master Medical naturalsciences (MNS). Deze studie houdt zich bezig met exacte wetenschappen (scheikunde, biologie, natuurkunde, wiskunde en informatica) en past deze vervolgens toe op de geneeskunde.  Zo kunnen MNW studenten bijvoorbeeld gaan werken met medische beeldvormingstechnieken, zoals de MRI of PET-scanner. MNW kan natuurlijk nog veel meer kanten op. Zo zijn wij te vinden in:

  • Het ziekenhuis: als klinisch fysicus of klinisch chemicus
  • De medisch technologische industrie: als onderzoeker, ontwerper of ontwikkelaar bij bedrijven als Philips Healthcare, Medtronic of TNO
  • De farmaceutische industrie: als onderzoeker of analist bij bedrijven als Merck, Syntron of Abott
  • In het beleid en advies: als beleidsadviseur voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport, consultant bij farmaceutische of medisch technologische bedrijven
  • Het management: als productmanager, manager kwaliteitsbewaking of ondernemer in de industrie
  • Het onderwijs: als docent natuurkunde of scheikunde

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen naar info@mens-vu.nl. Dan zullen wij met u kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.