Een week door de ogen van de… Penningmeester (week 6)

Mijn laatste blog als penningmeester van het bestuur 2013. De wissel ALV komt nu al snel dichterbij en we zijn druk bezig met het voorbereiden van de laatste dingen. Het was ook de week van de wintersport, waar een aantal sportieve Mens leden aan het genieten waren van de sneeuw.

Ondertussen ging het leven op de VU gezellig door en was het weer de eerste week van een nieuwe periode. Voor mij hield dat in dat mijn eerste college niet doorging vanwege een congres waar alle docenten heen waren, mijn tweede college niet doorging vanwege ziekte van de docent en een derde college werd ingekort, omdat de docent net terug was van het eerder genoemde congres en last had van een jetlag. Concluderend, had ik mijn eerste volledige college op vrijdag.

Tussen al deze colleges door was er nog een constitutieborrel van Subliem op de donderdag en een vergadering met het kandidaatsbestuur op maandag. Het was kortom weer een drukken week en ik kijk al uit naar het komende jaar, wanneer ik nog steeds naar jullie mag schrijven, maar dan vanuit een andere functie.

Groetjes!