Carrière avond 16 juni

Na het succes van de afgelopen carrière avond, staat er alweer een nieuwe voor de deur. 16 Juni kunnen jullie je weer verdiepen in de mogelijkheden na je studie. De spekers zijn ook nu erg boeiend.
Om half zeven zal Tabitha Dreef van start gaan door te vertellen over haar loopbaan. Zij heeft eerst een tijdje bij de VU op de afdeling communicatie gewerkt en is vervolgens het onderwijs in gegaan als leraar natuurkunde. Ondertussen heeft ze een baan aan de UVA voor het begeleiden van practica.
Om half acht zal Annete Houweling Tabitha aflossen en vertellen over haar werk sinds MNW. Zij is eerst gepromoveerd, heeft vervolgens een postdoc gedaan en is nu Klinisch Fysicus in opleiding.
Een erg diverse avond dus, waar voor ieder wat wils voorbij komt. Twijfel je nog steeds over het onderzoek, wil je klinisch fysicus worden of ben je benieuwd wat werken in het onderwijs precies inhoud? Kom 16 juni vanaf half zeven naar M639!
Vanaf half zes is er de mogelijkheid om in de Menskamer te dineren, er komt een inschrijflijst in de Menskamer of je kunt mailen naar etenbijmens@mens-vu.nl.