Introductieweekend 23 t/m 25 september in Lelystad!!

Het introductieweekend is DE gelegenheid om je nieuwe studiegenoten beter te leren kennen. Ook zullen er een aantal ouderejaars studenten meegaan, om zo de onderlinge kennismaking compleet te maken. Zij kunnen je alles vertellen over je nieuwe studie, de vereniging, allerlei activiteiten en noem maar op. Het introductieweekend vindt plaats van 23 tot 25 september. Voor slechts 35,- mogen jullie het hele weekend eten en drinken, met als afsluiter de beste barbecue.We gaan dit jaar naar Lelystad, gemakkelijk met de trein. Je spullen worden met een bestelbusje langsgebracht, zodat je alleen jezelf mee hoeft te nemen de in trein! Vertrek is op vrijdag vanaf de VU na jullie colleges. Zondagmiddag gaan we gezamenlijk terug naar de VU, zodat je weer kunt bijslapen en de volgende collegeweek aankunt. Het inschrijfformulier is te krijgen bij de commissieleden, in de bestuurskamer of via het online inschrijfformulier.

Meer informatie kun je opvragen via weekendcie@mens-vu.nl.