Winter is coming!

Als je een echte Game of Thrones fan bent, weet je precies wat deze zin betekent. Ja ja, winter is coming, but are you prepared?

Ben je klaar voor de koude wind in je gezicht wanneer je weer eens om half 9 naar je college toefietst, je afvragend wie vroege colleges heeft bedacht?

Ben je klaar voor die dikke winterjas die je buiten goed beschermd tegen de kou, maar zodra je binnen bent, als een kachel aanvoelt?

Maar net zoals er na regen zonneschijn volgt, komt er voor winter gelukkig eerst de herfst.
Dus hier volgen 3 redenen waarom de herfst ook leuk is:

Series komen terug
Eindelijk zijn er weer nieuwe seizoenen van je favoriete programma’s op de televisie! Perfecte reden om lekker knus op de bank te zitten met een beker chocolade melk of een mok thee en te genieten van je favoriete serie.

 
Kleding
Je zomergarderobe heb je nu ook wel een keer gezien. Tijd voor allerlei lekkere vesten, truien en ook die foute – maar stiekem toch wel heel erg fijne – chilloutfit kan weer uit de kast. Want ja, voor je het weet is de winter er.

Eten
De ijsjes, ijskoffies en koude salades maken plaats voor grote mokken thee, stamppotten, soepjes en warme appelgebak. Minstens net zo lekker!

Over eten gesproken, vergeet je niet in te schrijven voor de Menslunch van 17 oktober zodat je lekker kan geniet van een kommetje soep.
winteriscoming