Sprekers carrièredag

Afgelopen maand heeft de commissie extern twee succesvolle carrière evenementen georganiseerd. Op 10 april heeft er een carrièreavond plaatsgevonden en op 21 april een bedrijfsbezoek. Na deze twee geslaagde evenementen is de commissie meteen doorgegaan met de voorbereiding van een aankomende evenement: de carrièredag.

De carrièredag gaat plaatsvinden op 8 november 2017. Het wordt een dag waarop studenten zich kunnen oriënteren op toekomstige beroepen. Dit houdt in dat studenten in meerdere presentaties van 45 minuten kennis maken met bedrijven waar ze later zouden kunnen werken. Tijdens de lunch zal er de gelegenheid zijn om meer in contact te komen met het bedrijf waar je interesse in hebt.

Het eerste contact met bedrijven is gelegd en commissie extern richt zich momenteel op het benaderen van sprekers. Het vinden van de juiste sprekers kan erg lastig zijn en daarom wil ik jullie vragen voor suggesties of tips. Mochten jullie iemand kennen die werkzaam is op het gebied van medische natuurwetenschappen laat dit dan weten door te mailen naar extern@mens-vu.nl .