Introductiedagen

Afgelopen week zijn er veel mensen druk geweest met de VU introductiedagen. Onze eerste indruk: de nieuwe eerstejaars is een mega actieve en enthousiaste lichting! Wij zijn zo blij met deze eerste indruk en deze toffe week. Vorige week woensdag begon het spektakel, eerst wat het natuurlijk allemaal een beetje onwennig maar iedereen leert elkaar snel kennen. ‘s middags hebben we kennismakingsspellen gedaan waarna we lekker hebben gebbqt op Uilenstede en ‘s avonds hebben we Chupitos onveilig gemaakt.. De volgende dag stond iedereen weer vroeg op de benen en hebben we Artis en NEMO bezocht. ‘s avonds hebben we gegeten bij Roest vanuit LanX en is er flink gefeest bij Unitas en ook nog bij Okeanos. Vrijdag was het tijd voor wat lichamelijke inspanning om alle biercalorien eraf te sporten tijdens het Uilenstede festival. Het resultaat van een mega fanatiek groepje, het winnen van de Party bus! Lekker gedaan jongens :) ‘s avonds hebben we gedanst tijdens de poolparty en zijn met een groepje doorgegaan naar een gezellig feestje in Il Caffè. De echte die hards zijn zelfs nog naar een huisfeestje gegaan!
Toen was het eindelijk tijd voor het weekend, even lekker uitrusten! Maandagochtend begon het serieuzere programma waarbij een groep nieuwe kindjes is aangesloten! Namelijk het krijgen van een rondleiding en na de lunch het facultaire programma. ‘s avonds zijn we gaan borrelen met VCSVU en hebben we goed gepoold in Club 8 waarna we naar studentenvereniging NoNoMes zijn gegaan. En dan de laatste dag, ‘s ochtends zijn er workshops gegeven en ‘s middags hebben we een tof spel gedaan in het Vondelpark. Natuurlijk was daarna de campusafsluiting en borrel bij Mens en het spetterende eindfeest!!

Wij kijken er allemaal met een superleuk gevoel naar terug en hebben zin de in introductiemaan met onder andere het weekend!