Sollicitatieprocedure voor Bestuur 2018

De sollicitatieperiode voor Bestuur 2018 sluit as. maandag 30 oktober dus stuur nu je motivatie en ervaring in een brief naar sollicitaties@mens-vu.nl

Maar hoe ziet de sollicitatieprocedure er verder uit?
De SollicitatieCommissie bestaat naast mijzelf uit Luuk Geelen en Judith Bouman.
Als je een sollicitatiebrief hebt gestuurd, zul je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Nadat de SollicitatieCommissie alle sollicitatiegesprekken heeft gevoerd, zullen zij een kandidaatsbestuur vormen met maximaal 7 mensen erin.
Dit leggen ze voor aan het huidige bestuur, Bestuur 2017, en zij zullen samen in overleg het kandidaatsbestuur bespreken. Als het huidige bestuur akkoord gaat met het gevormde kandidaatsbestuur, dan worden de solliciterende bestuursleden ingelicht of ze in het bestuur komen en zo ja, in welke functie(s). Als de solliciterende bestuursleden hiermee akkoord gaan, dan is het kandidaatsbestuur voor 2018 officieel gevormd.

Mocht je nog vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar sollicitaties@mens-vu.nl

Op de Facebookpagina van S.V. Mens en op deze site staan alle functies uitgebreid omschreven door de ogen van het huidige bestuur. Daarnaast is er een stuk die gaat over de meest gestelde vragen over een bestuursjaar. Wil je meer informatie over een bestuursjaar, neem dan contact op met een van de (oud)-bestuursleden of mail naar bestuur@mens-vu.nl

Wie weet ben jij het volgende bestuur van S.V. Mens!

Liefs, Maartje