Familiedag

Zaterdag 12 november was het zover, de familiedag vond weer plaats!

Om 8.00u scherp stond de commissie alweer fris en fruitig klaar om alles in werking te zetten. Daarbij ging de helft van de commissie de koffie en thee klaarzetten en de voorbereidingen treffen voor als de families zouden komen en de andere helft ging boodschappen doen voor de lunch.

Om half 9 sloten ook Koen en Joey aan om hun behulpzame handjes uit de mouwen te steken.

Op deze dag hadden we zoals altijd weer een leuk programma klaarstaan, te beginnen met een kopje koffie en/of thee en een koekje werd iedereen ontvangen. Daarna hield de opleidingsdirecteur Marloes de Groot een kort praatje om te vertellen over de opleiding Medische Natuurwetenschappen. Gelijk aansluitend kwam Ruud Verdaasdonk, voormalig docent Inleiding MNW, een mini college geven. Na dit mini college was er even een korte pauze om de koffie en thee aan te vullen en daarna werd er begonnen met een mini college van Simonidus, over het vak Medische (patho) fysiologie.

In de tussentijd werd er hard gewerkt aan het klaarmaken van de lunch en het leeghalen van de Mens-kamer voor de borrel. Door het harde werk was de lunch gelukkig tijdig klaar en kon men gaan genieten van een lekkere lunch, waarbij veel eerste- en tweedejaars hun families door het WN-gebouw hebben rondgeleid en Dunja ook nog aansloot om te helpen.

Na afloop van de pauze was het tijd voor de practica, waarbij elke student één mpf practica deed en daarnaast óf natuurkunde practicum óf een werkcollege. Dit zorgde voor een goede afwisseling waarbij alle families hopelijk een goed gevoel hebben gekregen bij  de studie MNW en wat hun familielid nou eigenlijk op een dag doet. We hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad. We zijn blij dat de dag goed is verlopen en hopen dat dit over twee jaar weer een leuke dag wordt met alle families!