Mensation: Freeks wilde dierendisco

Liefste lezer, waarde leden,

Zoals velen van jullie woensdag ochtend waarschijnlijk aan zijn of haar hoofd hebben gevoeld, was het afgelopen weer tijd voor het feest van Mens: namelijk MENSATION. Dit jaar had onze geliefde AC het thema “Freek Vonks wilde dierendisco” bedacht, een veelzijdig thema waar naar mijn weten iedereen wel mee uit de voeten zou moeten kunnen. De locatie was weer club nr.129 aangezien dit vorig jaar zo goed is bevallen.

Zelf had ik een heerlijk warme onesi aan en was ik als tijger met nog twee tijgers en een kip, tot grote teleurstelling van een aantal AC-leden die mij het liefste als kip hadden meegemaakt . Met een thema feest is het natuurlijk altijd afwachten of er wel mensen in thema komen, maar dit jaar waren er weer een groot aantal wilde beesten en freek vonks te bekennen in nr.129. Met een grootse kaartverkoop van 100 (!) kaartjes was mensation weer erg goed bezocht door zowel leden als intro’s.

Ook ons vers aangestelde kandidaatsbestuur was voltallig aanwezig en wij hebben ze als huidig bestuur natuurlijk direct ingewijd dmv een toast en het leren onze yells. Mocht je nu denken: “een yell?, hebben wij die”, jazeker lieve lezer het bestaat. Mocht je deze yell nou eens willen leren vraag dit dan even aan iemand van het kandidaatsbestuur, zij willen je dit met alle liefde vertellen. Ook heeft het kandidaatsbestuur zich weer goed op de kaart gezet aangezien onze eigen Wisse Krikke (of moet ik zeggen Freek Vonk) de prijs tot beste outfit kreeg en de rest van de avond bier uit zijn winnaarsbeker heeft kunnen drinken. Al met al was het een fantastische avond waarbij het bier vloeide en iedereen als wild beest losging op de muziek. Om 3u was het feestje helaas alweer afgelopen, het aftellen naar Mensation 2018 kan in ieder geval weer beginnen! AC bedankt voor alweer een memorabele avond en tot volgend jaar!

Met hartelijke (ginger) tijgergroet,

Koen