Bestuursuitje bij De Gouden Reael

Lieve allemaal,

Gisteravond, 8 december 2017, zijn we met voltallig bestuur naar het restaurant De Gouden Reael geweest op de westelijke eilanden in Amsterdam. De heenweg was een hele uitdaging door de sneeuwbui heen en sommige bestuursleden waren zo slim om al hun volledige bestuurskleding aan te doen tijdens de heenweg. Maar zij hoefden aan de andere kant niet zittend aan tafel zich nog half aan te kleden, wat overigens wel erg vermakelijk was om naar te kijken. Toen iedereen helemaal aangekleed aan tafel zat, kregen we een stokbroodje vooraf en bestelden we een fles witte en rode wijn en een fles water. Leuk detail: we zaten aan de Chef’s Table! Niet veel later kregen we kroepoek van het huis met truffeldressing en geraspte geitenkaas. Hierna kon het 6-gangendiner pas écht beginnen. Onze regel tijdens bestuursuitjes is dat we niet over bestuurszaken praten, maar echt als een vriendengroep een avondje iets leuks gaan doen. Aangezien we het einde van ons bestuursjaar naderen, gingen we in op wat diepere onderwerpen, zoals het leven, geloofsovertuiging, liefde, de toekomst en een paar dubieuze kwesties en vragen. Het is erg leuk om te merken hoe goed we elkaar kennen en nog steeds nieuwe dingen van elkaar ontdekken. Het eten was daarnaast ook erg lekker en gevarieerd. Zo hebben we een gerecht met bloemkool op, met eendenborst, uiensoep, scampi en garnaal, entrecote en chocolademouse met ijs. We hebben een leuke foto aan de tafel gemaakt, maar wilden toch een échte Kerstfoto maken, dus op naar buiten in de bestuurskleding. De foto is goed gelukt en het was extra leuk dat er sneeuw lag… Jullie kunnen de foto binnenkort allemaal bewonderen. We sloten af met een kopje koffie of thee en zijn daarna met z’n allen teruggereisd! Het was al met al een super geslaagde avond, met goede gesprekken, fijne vriendschap en heerlijk eten.
Liefde voor Bestuur ’17 <3

Liefs, Maartje