De eerste van de laatste bestuursblog

Na ongeveer 11 maanden besturen begint het eind van dit bijzondere jaar te naderen. Dit is dan ook de reden dat ik vandaag mijn laatste bestuur blog online plaats. Zoals de frequente lezer van me gewend is heb ik het afgelopen jaar mijn blogs gewijd aan de promotie van activiteiten van de commissie Extern of van S.V. Mens in het algemeen. Als commissaris Extern is dat wellicht ook vanzelfsprekend. Met mijn vorige blog week ik hier iets vanaf door terug te blikken op periode 1 van dit collegejaar, omdat hier de carrièredag in viel zat er toch ook Extern in. Met deze laatste blog wou ik terugblikken op het gehele afgelopen jaar en haar hoogtepunten, echter heb ik vanwege de tentamens weinig tijd om een stuk van kwaliteit te schrijven. Een terugblik (met dankwoord) houdt iedereen dus van me tegoed, maar wel wil ik alvast bestuur’18 veel plezier, nieuwe vaardigheden en hoogtepunten toewensen.

Iedereen succes met de aankomende tentamens! Vergeet in de tentamenstrijd niet dat we  elkaar donderdag tot 00:00 in de Mens-kamer de beste wensen kunnen geven, dit allemaal op de fantastische bubbelborrel!