Afsluitende bestuursblog

Lieve allemaal,

Nu is het ook voor mij tijd om mijn allerlaatste bestuursblog van dit jaar te schrijven. Tijdens de Wissel-ALV op dinsdag 23 januari a.s. gaan wij, zoals jullie misschien al weten, namelijk aftreden als bestuur. Een super gemotiveerd kandidaatsbestuur staat al te trappelen om het van ons over te nemen, dus ik heb er alle vertrouwen in en geef het stokje graag door! Toch is het wel een heel gek idee dat het er dan voor ons helemaal op zit.

Momenteel zijn wij als bestuur echter nog druk bezig met de laatste voorbereidingen voor onze laatste activiteit van ons bestuursjaar en hoeven we nog even niet te denken aan de tijd die zal komen als wij klaar zijn als bestuur. Ik heb het natuurlijk over de Nieuwjaarsborrel op vrijdag 12 januari van 18.00 tot 22.00 in de tuinzaal van het W&N-gebouw, waar wij iedereen graag uitnodigen om samen met ons terug te blikken op het afgelopen jaar!

Het afgelopen jaar is echt voorbij gevlogen. Ik kan me bijvoorbeeld nog zo herinneren dat we ons beleidsplan aan het schrijven waren en dat we in de kou onze bestuursfoto’s aan het maken waren. Toch is dit echt al ruim een jaar geleden, terwijl dit totaal niet zo voelt. Ik heb ontzettend veel geleerd en ontzettend veel leuke mensen leren kennen. Ik had het absoluut voor geen goud willen missen en zou dan ook iedereen aanraden om een bestuursjaar te gaan doen.

Dat ik nu (bijna) klaar ben met het bestuur, betekent natuurlijk niet dat ik nu niet meer actief zal zijn binnen Mens. Ik kijk er bijvoorbeeld enorm naar uit om me nog meer in te gaan zetten voor verschillende commissies, dus jullie zullen zeker nog wat van me horen!

Veel liefs,
Dominique