Aftellen tot 12u en tot 23 januari

Lieve allemaal,

Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuw jaar toe wensen! Hopelijk hebben jullie een fantastische jaarwisseling gehad en hoefde je op 1 januari niet zoveel meer te doen dan op bed liggen. Zelf heb ik deze jaarwisseling mogen genieten van het mooie vuurwerk boven de binnenstad van Amsterdam samen met mijn middelbare school vrienden. Het was weer een bewogen avond die overigens niet iedereen helemaal soepel heeft overleefd. Over een kleine week start Periode 3 weer en zal het bruisende studentenleven in de Mens-kamer ook weer starten. Hierbij nog een overzichtje voor de aankomende activiteiten, hopelijk zien we jullie op een of meerdere langskomen!:

Voor mij voelt het helemaal niet alsof we alweer een jaar verder zijn, een jaar geleden had ik plots de radicale beslissing genomen in het bestuur te gaan. (voor de mensen die niet al langer meelopen bij Mens, hiervoor was ik totaal niet geinteresseerd in een bestuursfunctie).  Maar achteraf misschien wel een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt (ja ik weet het maximale cliche maar t is toch echt zo). Zo een jaar vol borrels, vergaderingen, botsen met de VU, heel veel nieuwe mensen leren kennen, veel gratis eten en praktisch wonen op de VU gaat natuurlijk ook heel snel. Daarom voelt het ook heel raar om nu toch echt mijn laatste blog te schrijven en de laatste actiepuntjes af te werken. Al heb ik natuurlijk alweer aardig wat plannen om alle vrije tijd die ik straks heb op te vullen…

Samen met mijn medebestuursleden heb ik een top jaar gehad met fantastische ups en leerzame downs. Lieve Suus (kleine kou kleum), Maartje (“wat is BTS”), Stefan (mr. chill), Dunja (paard van sinterklaas) en Do (all-over-the-place) alvast bedankt voor een top jaar, van de brakke vergaderingen tot flinke discussies tot moeilijke beslissingen tot onze uitjes. Ik kan me geen andere bestuur bedenken waarmee ik dit jaar had willen doen, jullie zijn allemaal op je eigen manier een topper en ik hoop dat we elkaar nog vaak gaan zien. Ook wil ik alvast onze RvA bedanken voor hun ondersteuning en koffie momentjes (Max, Linde en Chav jullie zijn toppers) en natuurlijk ook mijn KasCie voor alle lange avonden pielen op de cijfertjes, er wachten ons nog een paar avonden maar we zijn nu toch echt bijna klaar (Kiki, Yu en Stijn bedankt!).

Dan staat 2018 voor de deur en over precies 21 dagen zullen wij het stokje over dragen naar het volgende bestuur. Arjan, Renske, Maaike, Chayenne, Aida, Wisse en Daniëlle jullie zijn een ontzettend enthousiaste en leuke groep en ik wil jullie dan ook veel plezier wensen met het aankomende jaar.  Het bestuursweekend wordt gezellig, al vinden jullie de ontwetendheid misschien niet helemaal leuk (stiekem is bestuur ’17 ook wel lief hoor).

Als laatste wil ik jullie (de leden) bedanken voor jullie enthousiasme en input dit jaar, uiteindelijk doen wij natuurlijk alles voor jullie en ik hoop dat wij dit enthousiasme op jullie hebben weten over te brengen. Ik ben ontzettend trots op onze vereniging en wat wij hebben bereikt dit jaar. Weg zal ik overigens niet zijn in 2018, verwacht mijn rode bos haar gerust weer op de activiteiten en tijdens de pauzes!

Geniet nog van de laatste vakantie dagen en tot op de volgende borrel(s).

Groetjesss,

Koen (aka. Penny, koen van de poen, Mr. Mega en Ginger)