Allerlaatste voor ’17 + overdrachtsweekend

Lieve allemaal,

Daar zit ik dan… in de trein terug naar Amsterdam. Wat hebben we een mooi weekend gehad in het Brabantse Handel! Met het KB en HB een weekendje weg voor de laatste dingetjes, maar vooral voor heel veel gezelligheid en teambuilding. Ik zal jullie een korte impressie van dit weekend geven.

Om 15.30 begon het allemaal voor het KB. Door opdrachten op de VU uit te voeren, kwamen ze erachter waar ze naar toe moesten en als een malle gingen ze naar Schiphol. Helaas, er werd niet gevlogen naar een warm, zonnig land, maar er moesten opdrachten uitgevoerd worden en een beetje snel ook. Het KB was super snel en stuurde ons prachtige foto’s en filmpjes door van hun avontuur! Echter bleek één opdracht toch wel erg moeilijk. Een KB-lid probeerde zijn charmes in de strijd te gooien en onderuit te komen, maar dit is uiteraard niet gelukt. Het KB kwam daarentegen wel met een briljante, creatieve oplossing, +1 !! De reis vervolgde in de trein waar ook opdrachten uitgevoerd moesten worden. Genoten hebben wij van de dansjes en liefdesbrief die we doorgestuurd kregen, maar vooral van de nieuwe rap. Jullie moeten de mannen van het KB maar eens vragen naar die rap, die in ieder geval goed geoefend is dit weekend. Na een lange reis kwamen we bij het huisje aan, werden er boodschappen gedaan, gekookt, bedjes opgemaakt en gechillt! Na de avondmaaltijd ploften we allemaal op de bank en stoelen en was het tijd voor het eerste spel: Ranking the Bestuursleden! Zowel het KB als HB werd geranked en wat hebben we gelachen deze avond, de details zullen we voor ons houden. Nog een complimentje voor de nummer 1 Renske en nummer 2 Chayenne van het spel! Het werd hierna nog een lange, gezellige avond.

De volgende ochtend zat iedereen om 09.00 aan het ontbijt  (dit was de bedoeling) en om 10.30 stond de overdrachtsvergadering op de planning. Daarna werden er nog de laatste dingetjes overgedragen en eigen ervaringen gedeeld, om ons vervolgens allemaal in bestuurskleding te hijsen! En WAUW… Wat heeft het KB mooie, matchende kleding. Ik zou als ik jullie was zeker naar de ALV komen aankomende dinsdag 23 januari, om hun bestuursfoto als eerste te bewonderen! De rest van de avond stond nog in het teken van twee spellen, om de vereniging beter te leren kennen en wederom elkaar. De avond was verder  fantastisch! Lekker eten en drinken, muziek, dansen, meezingen en vooral heel veel gelachen!

Over twee dagen is het zover, de wissel-ALV! Lief KB, wij denken dat jullie er helemaal klaar voor zijn om verder te gaan als het 18e bestuur der S.V. Mens!

Lief huidig bestuur, wat voelt dit raar. Ik denk dat wij trots mogen zijn op in ieder geval onze inzet en hart voor de vereniging! Wat hebben we leuke dingen mogen doen en meemaken en allemaal op professioneel niveau mogen groeien. Maar het allermooiste is onze hecht groepje. Wat was het bijzonder om met 5 vrienden dit avontuur te mogen beleven… Ik ga jullie heel erg missen, maar weet zeker dat dit een ervaring was om nooit te vergeten en dat we elkaar blijven zien! Altijd in het <3 !!

Dikke kus, voor alle Mens-leden, vrienden en familie, die ons dit jaar gesteund hebben!

Liefs, Maartje