Eerste blog ’18

Lieve allemaal,

Nu moet ik toch maar echt eens gaan beginnen met het schrijven van de blog. Ik zal eerlijk toegeven dat ik hier een beetje tegenop zag. Ik ben al niet zo’n ster in creatief schrijven en dan moet ik ook nog eens een blog schrijven… Maar zoals ik wel vaker zeg: ‘Komt allemaal goed’.

De eerste week van het bestuursjaar van Bestuur ’18 zit er inmiddels alweer op. Op dinsdag 23 januari hebben wij het stokje overgenomen van het Bestuur ’17. De afgelopen maanden die hieraan vooraf gingen hebben we allemaal ontzettend hard gewerkt om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op het aankomende jaar. Ik wil toch nog even van de gelegenheid gebruik maken om nogmaals Bestuur ’17 te bedanken. Niet alleen voor de goede inwerking, maar ook voor het afgelopen jaar. Ze hebben de lat hoog voor ons gelegd. Het is een mooi streven om hun niveau te evenaren en ik zou geen deel uitmaken van Bestuur ’18 als ik niet zou zeggen dat we dit gaan verbeteren.

Na de wissel konden we gelijk goed van start gaan. Als eerst het gala in de Escape Delux samen met de verenigingen Anguila, Kraket, Salus en Subliem. Ik mag wel zeggen dat dit een prima feestje was. Iedereen was helemaal opgedoft en afgestoft. De heren stonden allemaal strak in het pak en de dames zagen er prachtig uit in hun jurken. Helaas hadden wij als bestuur weinig tijd om bij te komen van dit feest. Wij mochten de dag erna meteen door naar de CoBo van GeoVUsie. Na een aantal pilsjes (en een klein beetje voordringen, want het duurde allemaal wel erg lang) was het uiteindelijk de beurt aan S.V. Mens om te recipiëren bij het nieuwe bestuur van Geo. Het kwam nu op mij aan om de bestuursleden van Geo zo lang mogelijk te vervelen met een praatje over eigenlijk helemaal niks. Gelukkig ligt creatief praten mij iets beter dan bloggen. Na ongeveer 10 minuten werd ik op mijn schouder getikt dat het nu toch echt tijd wel tijd werd om af te ronden, omdat de bestuursleden van Geo het niet meer vol hielden. Missie geslaagd!

Ik denk dat het bij deze ook tijd is om deze blog af te sluiten. Als laatst wil ik toch nog even kwijt dat ik heel erg veel zin heb in het aankomende jaar. Ik heb het geluk dat ik met een hele gezellige, leuke groep dit bestuursjaar mag doen, dus heb er alle vertrouwen in dat wij iets moois neer gaan zetten.

Arjan, out.