Nog maar 10 dagen

Lieve iedereen,

Op 24 januari 2017 zijn wij als Bestuur 17 aangesteld, dit is alweer bijna een jaar geleden.. Op dinsdag 23 januari aanstaande (nog maar tien dagen) gaan wij als het goed is weer wisselen. Hiervoor staat er een prachtig kandidaatsbestuur te popelen om te kunnen beginnen. De aller laatste dingetjes voor de overdracht zal worden gedaan tijdens deze laatste dagen, daarnaast zullen wij met z’n allen volgend weekend op overdrachtsweekend. Hier mag ik natuurlijk nog niks over zeggen, want dit zal een grote verassing zijn.
Nu mijn bestuursjaar een beetje tot zijn einde loopt, ga je toch altijd een beetje terugblikken. Dit jaar was in een woord ‘fantastisch’! Dit omdat je met mensen in een bestuur gaat waarvan ik niet iedereen kende in eerste instantie, maar toch enorm intensief met elkaar gaat samenwerken. Dit is zo goed bevallen, het is een mooie vriendengroep en ik hoop ook niet dat we elkaar na de 23e heel weinig zullen zien. Ik heb enorm veel geleerd op organisatorisch gebied, maar door deze mensen leer je ook omgaan met allemaal verschillende persoonlijkheden op wat meer professioneel gebied. Daarnaast leer je zo veel skills door een bestuursjaar van praatjes houden tot plannen en alles er tussenin! Persoonlijk denk ik dat ik gegroeid ben, ouder ben geworden en iets meer ballen heb gekregen wel. Kijk mijn ballen mogen nog meer groeien, maar gelukkig heb ik nog een heel leven voor me en is dit toch een mooi opzetje!

Qua functies (Promotie en Voorlichting) ben ik mega blij dat ik deze dit jaar heb mogen bekleden. Ik heb veel contact gehad met de mensen van de opleiding MNW en MNS, mogen helpen bij alle voorlichtingsactiviteiten. Deze hebben nu een mooi concept en worden goed ontvangen. Daarnaast zorgde ik natuurlijk altijd voor de mooie posters die te zien zijn in de Mens-kamer, afgezien van die van commissies natuurlijk. Hier heb ik mijn hoogtepunt bereikt met de poster van de Mens-lunch met de special van het broodje kroket ;). Een van mijn hoogtepunten zijn toch wel de introductiedagen, die ik met veel plezier heb mogen organiseren en bijwonen. Veel enthousiaste nieuwe eerstejaars hebben deze week echt heel tof gemaakt!!

Ik wil echt iedereen alvast bedanken voor afgelopen jaar, want zonder jullie leden is er geen vereniging! Daarnaast kijk ik ook wel uit naar de wissel-ALV en misschien ga ik toch nog wel een traantje wegpinken, wil je daar bij zijn (wie wil dat niet), komt allemaal naar de ALV op 23 januari!

Veel liefs,
Dun