CoBo mania

Lieve allemaal,

Ook ik mag eraan geloven om een blog te schrijven. Vroeger hield ik van schrijven, maar door de jaren heen ben ik mijn liefde voor schrijven een beetje verloren. Wie weet vind ik die liefde weer terug door het schrijven van de blog.

Onderhand zijn we alweer bijna één maand bestuur, wat vliegt de tijd toch snel. In deze maand hebben we een hoop gedaan: borrels van andere verenigingen bijgewoond, eigen Mens-activiteiten, CoBo’s bijgewoond, bestuurszaken, sociaal leven buiten Mens (ja dat bestaat ook nog) onderhouden en toch ook nog ergens school tussen proppen. Door al deze activiteiten was ik eigenlijk alleen thuis om te slapen, wat tot de leuke grapjes van mijn ouders leidde: ‘Oh woon jij ook nog thuis?’, ‘Wow jij bent ook weer eens thuis’,  ‘Wat is dit nou Aida is ook weer eens thuis’. Gelukkig is de agenda na deze week een stuk rustiger, zo houden we mams en paps ook een beetje tevreden.

Iets wat ons de afgelopen tijd bezig heeft gehouden was de voorbereiding van onze eigen constitutieborrel! Vol goede moed stonden we om 11 uur klaar om de hele Mens-kamer te strippen. Ik kan je zeggen dat is veel werk, maar met veel doorzettingsvermogen en de hulp van lieve leden was dit zo gedaan. Ik spreek voor ons allen als ik zeg dat het een geslaagde CoBo was. Nog even een shout out naar onze geweldige bewakers, bestuur ’17, de nuchterdiensten en de verantwoordelijkheidsdiensten. Door jullie hebben we de avond overleefd, thanks guys veel liefde <3

Na de CoBo gingen we nog door naar Il Caffe, wat de volgende ochtend een minder goed idee bleek te zijn, aangezien we om 7 uur ’s ochtends al klaar stonden om de boel weer schoon te maken en weer in te ruimen. Dit verliep allemaal wel soepeler dan verwacht, waardoor ik nog een welverdiend dutje kon doen, genieton.

Nu onze CoBo voorbij is kunnen we weer focussen op andere dingen zoals de eerste Mens-lunch onder leiding van bestuur ’18! Lekker poffertjes vreten met z’n allen, wie wil dat nou niet?
Verder is vrijdag de informatiebijeenkomst van ssMNW, waar twee oud organisatoren hun ervaringen met jullie zullen delen. Kom vooral langs, check het facebook evenement voor meer informatie.

In een maand hebben we al zo veel gedaan, nieuwe mensen ontmoet en heel veel panty’s gekocht. Ik ben benieuwd wat de rest van het jaar ons gaat brengen. Ik heb er in ieder geval veel vertrouwen in!

JOE

Aida