De blog van vandaag!

Heyhey!

Tijd voor de blog van vandaag! Het is mijn beurt om de laatste, eerste bestuursblog schrijven. Met al zes top blogs voor mij is dit best lastig, want dan moet jij ook maar eens een goed verhaal zien te verzinnen. Hoe moeilijk kan het zijn? Antwoord: best wel heel erg moeilijk! Ik schrijf veel, maar altijd songteksten, gedichten en geen verhalen! Voor mijn eerste blog stap ik dan ook niet helemaal uit die comfortzone. Here we go!

Waar gaan we over schrijven vandaag?
Dat was voor mij een moeilijke vraag.
Ik was vrij inspiratieloos.
Daarom dat ik een gedichtje koos.

Spelletjes spelen is voor iedereen.
Hoor bij een team of speel een-op-een.
Raad de kaartjes en doe het snel!
Zie het fruit en sla op die bel!
Een bingo maakt de sfeer nog beter.
Al klopt de controle voor geen meter.

Alles gemist? Wees er dinsdag bij!
Kom naar de mens-lunch en krijg een (paas)ei!

Nou daar is ie dan! Ik zei dat ik vaak gedichtjes schreef. Niet dat ik er goed in was ;)
Ik hoop jullie allemaal op de mens-lunch te zien!

X Chayenne