Durf jij het aan? [Game night edition]

Ave fraters,

Daar zit ik weer, schrijvend (typend) achter mijn laptop, alsof het mijn baan is. Ik heb nog nooit zoveel geschreven sinds ik bij S.V. Mens zit en ik heb filosofie als eindexamenvak gehad, dus dat zegt veel. Ditmaal niet voor de Anthropos of het aanwezigheidsbord, maar voor de bestuursblog! Schets van de situatie: ik, gezeten op de beige getinte bank in TK-18, omringd door tweedejaars die fanatiek aan het presidenten zijn. Voorproefje voor aankomende donderdag, want dan is het zover! Spelletjesavond is in aantocht. So lock up your daughters, lock up your wife, ’cause hansiepansie is on the loose… Ik daag jullie bij deze allemaal uit; ik ben bereid (bijna) elk spel tegen jullie te spelen, van 30 seconds tot wie is het tot poker. Ik hoop dat jullie er klaar voor zijn, want ik ben al weken naar dit fenomeen aan het toeleven. Het wordt de avond van jullie leven; tranen zullen overvloedig vloeien en kreten van vreugde zullen volop klinken. Om 18:00 zal voedingsstof geleverd worden in de vorm van pizza, zodat we er weer tegenaan kunnen (doorgeven welke pizza aan de AC voor 12:00 donderdag!). En alsof het nog niet te mooi is om waar te zijn, is er als kers op de taart een BINGO. Inclusief prachtige prijzen en oogverblindende bingomeesters.

Nu ik jullie hopelijk allemaal overgehaald heb een poging te wagen mij te verslaan met welk spel dan ook, wil ik jullie erop wijzen dat de nieuwe Anthropos weer in de Mens-kamer ligt! Hier kunnen jullie puike verhalen over alle activiteiten van afgelopen paar weken en een voorstelrondje van het bestuur vinden, zodat jullie een beetje een idee hebben van wie wij nou eigenlijk zijn: mentaal-probleem (kastoe) voorzitter Arjan, woordgrapjes fanaat secretaris Renske, onwijs grappige dancing queen penningmeester Maaike, allerliefste “luchtalarm” vice-voorzitter en commissaris Onderwijs Chayenne, immens iconische commissaris Intern Aida, Postergod (Krikkelaar) commissaris Extern en commissaris Promotie Wisse en ik, commissaris Mens-kamer, zal geen woorden wijden aan mijzelf, jullie mogen maar aan de rest vragen wat er van mij gevonden wordt :) Wij zitten inmiddels alweer officieel 42 dagen (het antwoord op alles, het moest zo zijn!) met elkaar opgescheept en om te zeggen dat het erg gezellig is, zou een understatement zijn. Tussen al het harde werk door is er altijd tijd voor een veel te slechte grap waar wij allemaal erg goed op gaan. Ik heb erg veel zin in aankomende maanden en we maken er een jaar van waarbij orkaan Wilma verbleekt.

Liefs,

Daniëlle