Het is lente!

Dames en heren, het is zo ver. HET IS LENTE! Precies een week geleden is de zomertijd ingegaan en dat betekent dat we weer na het eten nog buiten mogen spelen. Ik ben blij dat we de kou achter ons kunnen laten (hopelijk), want wat was het toch akelig koud af en toe… Komend weekend zijn de voorspellingen in ieder geval veelbelovend (zaterdag 18 graden en zon, ja ja).

Gisteren en vandaag was het natuurlijk Pasen! Dit betekent een onbeperkte voorraad chocolade eitjes en uitgebreid brunchen, lunchen en dineren. Lekker, maar nu moet ik komende week wel een dagje extra naar de gym (fitlife). Mocht je nou nog honger hebben na het paasweekend bij je ouders, dan heb ik hier een heerlijk recept voor jullie. Zoals sommige van jullie weten, heb ik een vriendin uit Brabant (hier kan zij ook niets aan doen..). Wereldberoemd in Brabant is Bakker Betty. Zij heeft afgelopen week een knaller uitgebracht, en deze wil ik jullie niet onthouden: een frikandellenpaasbrood (voor de spijs haters)

http://www.omroepbrabant.nl/?news/2764761213/Frikandellenpaasstol+als+paasontbijt+Alles+met+een+frikandel,+dat+lust+ons+Betty+wel.aspx

Niet alleen de lente, maar ook het festivalseizoen is begonnen. Dit is afgelopen vrijdag geopend met Paaspop in Brabant en DGTL in Amsterdam. Vele festivals en feestjes zullen gaan volgen de komende maanden, maar een van de beste feestjes is al over minder dan twee weken, namelijk op 12 april. Dan vindt een van de meest schittermagische evenementen plaats op de VU: DE MEXIQUILA! Dus haal je sombrero alvast uit de kast, laat je snor staan (ook de vrouwen) en neem je sambaballen mee naar Mens om dit prachtige feestje mee te maken!

Adios, amigos!