TV-debuut: S.V. Mens bij PAUW!

Afgelopen donderdag was het zover: het TV-debuut van S.V. Mens! Een paar weken geleden zijn we benaderd met de vraag of wij een live-aflevering van PAUW wilden bijwonen. Natuurlijk lieten we deze kans niet aan ons voorbijgaan. Met 15 man zijn wij afgereisd naar het Westergasterrein, waar we eerst een rondleiding kregen door de studio van PAUW en De Wereld Draait Door. Het was erg leuk om deze studio’s een keer in het echt te zien. Hierna konden wij tijdens het wachten op de uitzending genieten van een gratis drankje en overheerlijke bittergarnituur, waar onze voorzitter erg blij mee was. Vooral de Crunchy Chicken viel erg in de smaak.

Naarmate de tijd vorderde werd iedereen steeds zenuwachtiger. De okseltjes werden natter, de hoofdjes begonnen te glimmen en de hartjes sneller te kloppen, want het TV-debuut kwam steeds dichterbij. Toen was het moment daar: we werden opgehaald en naar de studio gebracht, waar we na een security check door een pittige dame naar onze plekken werden geleid. Vervolgens hadden we een half uur om uit te vinden in welke houding we het beste konden zitten om het 50 minuten lang vol te kunnen houden zonder rare bewegingen te maken op de landelijke televisie. Ik had daar persoonlijk moeite mee, aangezien de pittige dame mij op een zeer oncomfortabele, ietwat te hoge kruk had geplaatst. Gelukkig hadden wij een zeer lang persoon in ons midden die maar al te graag met mij wilde wisselen. Dat heb ik geweten. Want van een plek aan de zijkant ging ik opeens naar een plek in het midden. In het midden, recht achter onze grote vriend Pauw. Het was een leuke plek, tot ik er na de uitzending door appjes en screenshots van mijn ouders achter kwam dat ik, samen met een paar andere Mens-leden, de helft van de tijd vol in beeld was.

Als je zin hebt om dit te zien en nog meer Mens-leden te spotten, hier is de link: https://www.npo.nl/pauw/05-04-2018/BV_101385970

Al met al heb ik een hele leuke en gezellige avond gehad (al was dat tijdens de uitzending niet van mijn serieuze gezicht af te lezen). Dit soort activiteiten zijn zeker voor herhaling vatbaar!