Mens Not Shot!

Lieve luitjes,

Afgelopen dinsdag gingen we met een afvaardiging van het bestuur naar Chupitos om daar een eigen Mens-shotje te maken!
Als eerst kregen we een mini cursus hoe maak je een shot, hoeveel ml gaat er in een shot bijvoorbeeld.
De leider van twee commissariaten, meneer Krikkelaar, mocht als eerste een shotje voor ons maken. Als de echte fitboy die hij is greep hij gelijk naar de fles yoghurt likeur, helaas geen kwark dus niet voor de gains.
Vervolgens mocht meneer de praeses een brouwsel maken. Wat er in zat maakte niet echt uit zolang het lekker sterk was en het in de fik kon was het prima. Sterk was het zeker, alle bacteriën die toen in mijn slokdarm zaten zijn hoogstwaarschijnlijk weggebrand.
Vervolgens was ik aan de beurt. Ik kan je zeggen dat het heel moeilijk is om een combinatie te bedenken, maar toen ik die fles mangolikeur zag staan wist ik het wel. Mango, perzik en rum, lekker exotisch. De smaak was fantastisch, maar man wat was de kleur lelijk (-1).
Daarna mocht onze vice praeses een brouwseltje voorbereiden. Een heerlijke combinatie van kersen, lime en vodka. Dit shotje viel erg in de smaak (+1 voor de kleur).
Als laatste was miss MK aan de beurt. Dit shotje was wat lastiger om te maken, het was een waar kunstwerk.
Na alle shotje geproefd te hebben en een cijfer gegeven te hebben moesten we toch echt de knoop doorhakken, welk shotje gaat nu door het leven als HET Mens-shotje? De keus was snel gemaakt: het shotje van Chayenne zou omgedoopt worden tot de Mens Not Shot!
Maar…. Arjan had eigenlijk nog een vraag, kon hij ook in de fik??! En ja hoor, dat kon het.
Dus lieve luitjes, daar is ie dan, de Mens Not Shot! Komt u allen dit heerlijke drankje proeven in Chupitos aankomende dinsdag tijdens het feest van Mens en STORM.
Ik hoop jullie daar allemaal te zien!

Liefsss