Oranje boven

Afgelopen vrijdag was het de leukste dag van het jaar met de slechtste reden om er een dag vrij voor te zijn, ofwel koningsdag. Het zonnetje scheen, de lucht was de grootste tijd blauw en van het druppeltje water smolt je niet. De bestuurschicks waren naar Oranjebloesem aan het strand van Amsterdam en de heren waren naar andere oranje activiteiten. Onder het genot van een drankje hebben we ons vermaakt op de dansvloer en hebben we een zeer geslaagde dag gehad.

Helaas kwam er aan deze extra vrije dag ook weer een einde, maar niet getreurd! Volgende week hebben we weer twee vrije dagen en mogen we die zondag wel even extra lief zijn voor onze hardwerkende moeders en ze voorzien van een ontbijtje op bed. En over 2 maanden hebben we al de welverdiende zomervakantie!!!

Hebben jullie trouwens al ons super mooie, mega gave, kei leuke en uberfantastische commissiebord gezien waar alle commissies ten toon staan gesteld. Met dank aan onze commissaris intern voor de foto’s en onze commissaris onderwijs/vice-voorzitter voor de fancy versiering.

Helaas is de inspiratie nu eventjes op, dus voor nu is dit het. Maar toch nog even een herinnering dat je je nog in kunt schrijven voor de voetbalactiviteit met de SportCie.

Doegdoeg,

Commissaris geld