Wat er gebeurt wanneer je met je plant op het strand bent…

Hallo lieve borrelgangers, feestbeesten en zon liefhebbers,

Niemand kan voorspellen of de zon gaat schijnen of dat het weer een dag met veel water wordt, want niets is zo onvoorspelbaar als het weer, maar wees niet getreurd, de zomer is bijna daar! Terrasjes pakken, zonnebrillen op en korte broeken aan, het hoort er allemaal bij! We mochten er alvast van genieten tijdens de buitenborrel vorige week. Zeven broertjes verenigingen verenigden hun kracht en presenteerde voor jullie de pracht borrel: Met je plant op het strand! De planten uit de Mens-kamer werden al snel “gedipst” en op de borrel werden ze geen moment uit het oog verloren. Nou was het nog vroeg op de avond en dan wil iedereen natuurlijk maar 1 ding… ETEN!
Eventjes twee uur heeeel geduldig wachten = Tijd voor een wedstrijdje. Een strijd der verenigingen. Wie oh wie kan zijn logo het hoogst op de boom plakken? Helaas, Mens moest genoegen nemen met een derde plek.
Daar zijn ze dan! De overheerlijke wraps gemaakt door onze eigen KookCie! Met die gevulde maag kan er echt niets meer bijjjj…heeee RAKETJES! Helemaal top!

Toen was het alweer tijd voor mijn deurdienst. Samen met Kast voorzitter Arjan moesten we sluwe drinkers tegen houden, streng aankijken en hun drankje afnemen voor ze de tuinzaal mochten verlaten. Bij terugkomst kregen ze niet alleen het drankje terug, maar ook een extra stempel voor de moeite! Ze kregen 1,2,3,4,5.., nou laten we zeggen veel stempels, want  de vicevoorzitter en voorzitter verveelde zich en hadden de grootste lol!

Om 10 uur gingen de deuren dicht, maar het feest was nog lang niet afgelopen. Binnen werd er een opblaaspalmboom geclaimed en weer verloren, er vlogen mensen door de lucht en er werd nog verder gedanst tot we om 11 uur toch echt de VU moesten verlaten…

Wanneer mogen we weer?? Tot de volgende borrel!

Liefs,
jullie Vice