Flamingo’s en parasols

Het zonnetje lacht, de lucht is blauw, lieve Mens-leden, kom maar gauw!

De laatste periode is officieel van start gegaan en dat betekent maar een ding: bijna vakantie!!!! Nog maar een paar weekjes en dan kunnen we volop genieten van de zon en VRIJHEID. Dit seizoen brengt ons vele mooie dingen: een lekker weekendje zeilen en chillen bij de Loosdrechtse Plassen, een lekkere barbecue als afsluiting van het jaar (tenzij je herkansingen hebt, dan is het leven iets minder mooi) en festivals! Vrijdag trap ik af met Best Kept Secret en ga ik ein-de-lijk de Arctic Monkeys live zien. Super veel zin in, maar moet nog wel even bijkomen van afgelopen week.

Woensdag hadden we matchingsdag voor de aankomende eerstejaars en man, dat zag er goed uit. Een leuke (en grote!) groep enthousiaste mensen hebben de dag doorgebracht met de rooie tijger en Chay, die de dag op en top georganiseerd hebben, en 5 lieftallige werkcollege assistenten die erg hun best deden de soon-to-be studenten een goed beeld te schetsen van de opleiding, S.V. Mens en het studentenleven in het algemeen. Men kan wel stellen dat de dag lit was. Als klap op de vuurpijl hadden we ‘s avonds ook nog eindfeest met als thema Flirty Fitness. Alle fitboys en fitgirls hadden hun mooiste sportkleding uit de kast gehaald en daar goed gebruik van gemaakt. Het was erg geslaagd, er zijn weer memorabele dingen gebeurd en de kater was de dag erna zeker behoorlijk aanwezig. Straks lekker brak met z’n allen nagenieten (lees: vergaderen).

Succes met de laatste periode en geniet lekker van jullie welverdiende vakantie straks!                             https://www.youtube.com/watch?v=OyXScXooGS8

Joe