Nog maar eventjes!

Dit is de gedachte die al een tijdje in mijn hoofd rondslingert. Nog maar 4 dagen en dan is het toch echt zomervakantie! Lekker aan het zwembad in de zon met je veel te grote zonnebril en je modebewuste bikini, dat is waar ik naar uitkijk. Maar waar ik ook naar uitkijk is de mens-bbq die aankomende donderdagavond op de VU-campus zal plaatsvinden. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we met zijn allen de vakantie goed beginnen en zie je je studiegenoten nog een keer voordat iedereen zijn eigen kant op gaat.

De zon begint weer te schijnen, de rokjes komen uit de kast en het strand begint voller te raken. Dit doet mij toch denken aan een goede zomer, waar iedereen altijd naar verlangt wanneer de studie even niet meer van belang is. Dat moment dat je even niets hoeft, alles mag en je echt van het leven kunt genieten, ofwel VAKANTIE. Een zomer vol reisjes, festivals en chillen met vrienden.

Helaas moeten we eerst nog even doorbikkelen en die laatste tentamens halen en voor sommigen nog de hertentamens knallen! Nog 1, ja echt 1 week en dan hoeft het voor een tijdje niet. Hierbij wens ik iedereen heel veel succes met de laatste loodjes en houdt die gedachte vast; “nog maar eventjes!!”. Daarna kun je genieten van een welverdiende vakantie en hoef je even niet meer aan studeren te denken, dat komt in september weer wel.

Succes!!! En tot donderdag!