Huidig Bestuur

Bij wie kan ik terecht?

Susanna

Voor de mensen die mij nu inmiddels nog steeds niet kennen, ik ben Susanna maar zeg maar Suus. Dwerg, kabouter of ukkie is ook goed en reageer ik helaas ook op. Met mijn 1.60 meter ram ik er op de kickbokslessen altijd goed op los en hou ik verder heel erg van voetbal waar ik door een blessure helaas mee heb moeten stoppen. Met 20 jaar was ik het jongste lid van het vorige bestuur en deze jonge energie gaf mij de moed om nog een jaartje door te gaan, weer als voorzitter.

Verder ben ik geboren in Leiden maar opgegroeid in Barendrecht vlakbij Rotterdam. Ik ben op dit moment 3e jaars MNW student en de eerstejaars kunnen mij ook kennen van Mentoraat, Inleiding MNW of MNW en samenleving waar ik student-assistent ben.

Ik hoop aankomend jaar als voorzitter weer de groep goed te kunnen leiden en motiveren zodat we er met zijn allen een super mooi jaar van kunnen maken!

 

Maartje

Mijn naam is Maartje Basten en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit een dorpje onder Nijmegen, genaamd Cuijk, maar woon sinds een paar maandjes in Amsterdam. Ik ben eerstejaars MNW student en in het kandidaatsbestuur ben ik vicevoorzitter en secretaris. Ik zal mij voornamelijk bezighouden met het ondersteunen en bijstaan van Suus en de administratieve taken + communicatie binnen Mens, maar ook naar buiten toe. Verder blijf ik actief in de Extern Commissie en ben ik nog steeds trots op het Symposium dat we met de SymposiumCie georganiseerd hebben.

Verder houd ik ervan om veel tijd met familie en vrienden door te brengen. Het leven in de bruisende Pijp bevalt me heel goed, dus ’s avonds een drankje doen vind ik meer dan gezellig. Ook ben ik vaak te vinden in de sportschool aan de Amstel, tennis was eerst mijn sport maar tegenwoordig ga ik dus voor de groepslesjes en fitnessapparaten. In het weekend reis ik graag terug naar Cuijk om mijn ouders, zussen, vrienden en andere familie te zien.

Ik heb heel veel zin in ons bestuursjaar en ik hoop dat we een top jaar tegemoet gaan!

 

Koen

Tijd voor alweer de derde persoon in ons voorstelrondje. Ik ben Koen, 22 jaar oud en 4e jaars MNW-student. Begin dit jaar was ik practicum-assistent op het natuurkunde practicum en mentor, hiervan zullen een aantal eerstejaars mij misschien nog wel kennen. De rest heeft mijn rode bos haar misschien wel eens langs zien komen in de mens-kamer in de afgelopen jaren. Binnen het kandidaatsbestuur heb ik de functies penningmeester en commissaris Intern. Dit betekent dat ik me voornamelijk bezig ga houden met het geld en de commissies binnen onze vereniging.

Ik woon op dit moment in een studio in Amsterdam-West en kom oorspronkelijk uit Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik altijd in voor gezelligheid en voor een goed glas whisky kan je me zelfs ‘s nachts wakker maken. Daarnaast hou ik van een breed scala aan muziekgenres en ga ik regelmatig hardlopen. Ik heb ook een tijd gedrumd en hoop dit af en toe weer wat meer te kunnen gaan doen.

Aankomend jaar hoop ik dat wij als bestuur met jullie veel leuke momenten en gezelligheid zullen meemaken, ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

 

Dominique

Mijn naam is Dominique van Anrooij, ik ben 19 jaar oud en momenteel eerstejaars student MNW. Ik kom uit Alphen aan den Rijn, maar heb sinds kort mijn plekje gevonden dichter bij de VU. Dit is erg fijn omdat ik nu niet meer constant heen en weer hoef te reizen naast het drukke bestuursjaar.

Komend jaar zal ik Maartje ondersteunen als vicesecretaris en zal ik me daarnaast bezig gaan houden met de geldzaken van de ActiviteitenCommissie als penningmeester. Ook ben ik naast de AC lid van de EerstejaarsCie, de RedacCie, de Commissie Extern en ga ik me binnenkort ook bezighouden met het organiseren van de familiedag. Verder ben ik meeloopdagbegeleider voor aankomend MNW-studenten.

In mijn vrije tijd ben ik altijd in voor een feestje. Ik hou ervan om met vrienden af te spreken om drankjes te doen en de dansvloer onveilig te maken tijdens het uitgaan. Naast het genieten van muziek, ben ik zelf ook bezig met het maken van muziek op de piano en gitaar.

Ik heb ontzettend veel zin in alle dingen die we mee gaan maken ons komend bestuursjaar!

 

Stefan

Ook aan mij de taak me aan jullie allemaal voor te stellen. Mijn naam is Stefan Fransen en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in het dorp Haren, waar sommige van jullie misschien weleens wat van gehoord hebben. Sinds 1,5 jaar woon ik in Amstelveen, studeer ik MNW en ben ik fanatiek aan het roeien bij R.S.V.U. Okeanos. Naast het roeien heb ik afgelopen jaar bij Mens in de AC en de EerstejaarCie gezeten en was ik bij Okeanos quaestor van de promotie en introductiecommissie.

Binnen het kandidaatsbestuur ben ik commissaris Extern, waarbij ik me zal bezighouden met de externe kant van Mens. Ik kijk ernaar uit om samen met de commissie Extern vele bedrijven te benaderen. Bij Okeanos blijf ik ook actief, ik stap daar dit jaar weer de boot in en blijf quaestor van de promotie en introductiecommissie.

Ik heb heel veel zin in het aankomende, drukke en mooie jaar en hoop na de serieuze taken veel tijd te hebben voor gezelligheid.

 

Dunja

Aan mij de eer om het voorstelrondje van het kandidaatsbestuur te sluiten. Mijn naam is Dunja van der Velde en ben 19 jaar oud. Zoals velen van jullie wel weten, omdat het gewoonweg niet te missen is, kom ik uit Limburg. Ik ben geboren in Eindhoven, maar woon eigenlijk al mijn hele leven in Heerlen. Na anderhalf jaar in Amsterdam wonende lukt het nog niet om van mijn accent af te komen, maar ik werk eraan. Ik woon op een superleuke eenheid op Uilenstede nu ik in mijn tweede jaar van MNW zit. Naast studeren, feesten en een beetje werken hou ik ontzettend veel van sporten. Ik was vorig jaar lid bij A.S.A.V Aquila om mijn atletiek/hardloopskills te onderhouden, maar dit jaar ben ik lid geworden bij A.A.S.R Skøll. Met 10 meiden zit ik in TopC4 en maken wij de Amstel onveilig in de roeiboot. Hier gaat aardig wat tijd naartoe met vier keer in de week trainen en aardig wat borrels mee pakken!
Binnen S.V. Mens ben ik vorig jaar actief geworden binnen verschillende commissies en nu ben ik de voorzitter van de ActiviteitenCommissie en de FotoCommissie. Binnen het kandidaatsbestuur zal ik de functies commissaris Voorlichting en commissaris Promotie beslaan. Hierdoor zal ik verschillende voorlichtingsdagen gaan organiseren in samenwerking met de MNW Voorlichter en zal ik zorgen voor goede promotie van alle activiteiten. Voor de aankomende 1e jaars MNW studenten zal ik me bezighouden met de introductiedagen.
Ik heb nu al ontzettend veel zin in komend jaar met deze te gekke groep mensen! Hopelijk kunnen wij als nieuw bestuur veel bieden voor de vereniging.